New announcement. Learn more

FILLO NJË mikroSFIDË SOT

MikroSFIDAT

Brenda ‘Bashkudhëtarët’ ne përdorim sfidat. Sfidat janë udhëzime ose urdhra që i dha Jezusi dhe që ne i zbatojmë në jetën tonë. Është shumë interesant dhe bashkëkohor- ato shërbejnë si një nxitës për rritjen tënde shpirtërore. Qëllimi ynë është të ndryshojmë gjithnjë e më shumë në ngjashmëri me Jezusin, apo jo? Një sfidë zgjat rreth 1 muaj dhe synimi ynë është të shkojmë më tej.

mikroSFIDAT janë ndryshe. Ato janë gjithashtu urdhërime që lidhen drejtpërdrejt me mësimet e Jezusit për dishepujt e Tij, por janë shumë më kompakte dhe më të shkurtra. Është një sfidë e paraqitur në një video me të cilën ti punon gjatë asaj dite ose jave. Nuk ka nevojë për trajnim, pa regjistrim, i orientuar për VEPRIM.

MikroSfidat janë një hap më afër realizimit të sfidave të plota nëse dëshiron, por ato mund të përdoren edhe veçmas. Dhe për shkak se ato janë të bazuara në video, mund t'i ndash lehtësisht me miqtë e tu. Ne të sfidojmë ty – po ti kë sfidon?

Dëshmitar mbarëbotërore

Mbretëri Kokë-poshtë

Jeta dhe Vdekja

Shpresë në vuajtje

Mirëseardhje e plotë

Falje e plotë

Sakrificë e plotë

Udhëheqje shërbyese

Liri dhe Drejtësi

Dhunë dhe Paqe

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT