New announcement. Learn more

NE JU JAPIM MJETET PËR TË QENË BASHKUDHËTAR

APLIKACIONI ‘Bashkudhëtarët’

Aplikacioni Bashkudhëtarët do të thotë Bashkudhëtarët në xhepin tënd. Trajnimin mujor, sfidat, grupi juaj prej 5 vetash, do t'i gjesh të gjitha atje: aplikacioni është për ty. I këndshëm dhe interaktiv. Nëse ke ndonjë pyetje ose koment, thjesht bëji ato në aplikacion. Një selfie e lezetshme me udhëtarin apo udhëtaren tuaj të re. Ndaje me ne duke e postuar!

Aplikacioni është atje për çdo bashkudhëtar! Mund ta gjesh aplikacionin në Apple dhe Android dhe mund ta shkarkosh lehtësisht në Appstore ose Playstore. Procesi i regjistrimit është i vetë-shpjegueshëm. Sigurisht, fillimisht duhet të kesh ndjekur trajnimin online dhe të jesh regjistruar si Alongsider.

Shihemi në App!

MikroSFIDAT

Bashkudhëtarët punon me sfida. Ato janë detyrat e Jezusit me të cilat ne punojmë në jetën tonë. Super interesante dhe super edukative sepse ne rritemi në imazhin e Mjeshtrit - Jezusit.

mikroSfidat janë ndryshe. Ashtu si sfidat, ato lidhen drejtpërdrejt me detyrat që Jezusi u jep dishepujve të Tij, por ato janë shumë më të vogla. Është një detyrë që e shikon në një video dhe punon me të gjatë ditës ose javës. Asnjë trajnim, pa regjistrim, vetëm veprim i menjëhershëm.

MikroSfidat janë një hap më afër drejt sfidave të mëdha, por mund t'i përdorësh ato edhe veçmas. Dhe për shkak se ato bazohen në video, mund t'i ndash lehtësisht me miqtë e tu. Ne të sfidojmë ty - po ti kë sfidon?

SFIDAT

Bashkudhëtarët (Evropa) punon me sfida. Sfidat janë detyra që ti - së bashku me  udhëtarin ose udhëtaren tënde të re i realizoni. Të gjitha këto detyra vijnë drejtpërdrejt nga Jezusi dhe nga ajo që Ai na thotë në Bibël. Ne duam të bëjmë atë që thotë Mjeshtri, apo jo? 

Sfidat ndahen në disa seri. Çdo sfidë zgjat rreth një muaj dhe përbëhet nga detyra sfiduese, reflektime, udhëzime, video, tekste biblike dhe më shumë.

Ne të marrim me vete pas Zotit Jezus, që së bashku të mund ta ndjekim Atë dhe të mësojmë prej Tij. A do të bashkohesh me ne? Këto sfida janë zhvilluar veçanërisht për Bashkudhëtarët. Ata nuk duhet të paguajnë për këto sfida. Nuk je ende Bashkudhëtar por do të dëshiroje të bashkoheshe? Bëj trajnimin online ose na kontakto.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT