New announcement. Learn more

APLIKACIONI ‘BASHKUDHËTARËT’

Aplikacioni ‘Bashkudhëtarët’ do të thotë t’i kesh ‘Bashkudhëtarët’ gjithmonë me vete.  Trajnimin mujor, sfidat, grupi juaj prej 5 vetash, të gjitha do t'i gjesh atje: aplikacioni është për ty. I këndshëm dhe ndërveprues. Nëse ke ndonjë pyetje ose koment, thjesht bëji pyetjet në aplikacion. Ke bërë një selfie të lezetshme me udhëtarin apo udhëtaren tënde të re? Ndaje me ne duke e postuar! Aplikacioni është aty për çdo Bashkudhëtar!

Mund ta gjesh aplikacionin në Apple dhe Android dhe mund ta shkarkosh lehtësisht në Appstore ose Playstore. Proçesi i regjistrimit është i vetë-shpjegueshëm. Sigurisht, fillimisht duhet të kesh ndjekur trajnimin online dhe të jesh regjistruar si Bashkudhëtar. Shihemi në aplikacion!

A E KE APLIKACIONIN? 👌🏼 KËTO VIDEO DO TË NDIHMOJNË NË RRUGËN TËNDE

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT