New announcement. Learn more

LUTU DHE KËRKOJI JEZUSIT TË TË TREGOJË SE PËR KË MUND TË BËHESH NJË BASHKUDHËTAR

TË INKURAJOJMË TË MARRËSH KOHË PËR TË ZBULUAR SE KUSH MUND TË JETË UDHËTARI I RI OSE UDHËTARJA JOTE E RE

JEZUSI I ZGJODHI DISHEPEPUJT E TIJ PAS NJË NATE LUTJE

"Menjëherë pas kësaj, Jezusi shkoi në një mal për t'iu lutur Perëndisë. Ai qëndroi atje gjithë natën. Të nesërmen, Jezusi i thirri dishepujt e Tij pranë vetes. Ai zgjodhi 12 prej tyre dhe i quajti apostuj."

(Luka 6 vargjet 12 dhe 13)

KËTU JANE 5 KRITERET PËR ZGJEDHJEN E VËLLAIT OSE MOTRËS SUAJ TË RE:

Udhëtari:
15-30 vjeç

Udhëtari ose udhëtarja e re: 10-25 vjeç
Për siguri:
Djalë - djalë
Vajza - vajzë

Rreth 5 vjet diferencë moshe.

Në këtë mënyrë, ti mund të ndihmosh udhëtarin ose udhëtaren tënde të re 'të ecë përpara' dhe të ndash përvojën tënde me ta.


Zgjidh dikë që është i pambrojtur.

Kujto dashurinë e veçantë të Jezusit për të varfërit dhe të pambrojturit.

Sa më afër, aq më mirë.

Udhëtari i ri ose udhëtarja juaj e re duhet të jetojnë jo më shumë se 5 minuta larg jush.

Ti ke leje 

Keni nevojë për leje nga prindërit/kujdestarët tuaj dhe nga pastori/udhëheqësi i kishës suaj.

A E KE GJETUR UDHËTARIN E RI APO UDHËTAREN TËNDE TË RE? FANTASTIKE, KJO ËSHTË NJË ARRITJE E VËRTETË. TANI MËSO SE CILAT JANË PËRKUSHTIMET.

KE NEVOJ Ë PËR NDIHMË? NE JEMI KËTU PËR TU NDIHMUAR.

Mund të imagjinojmë se ke nevojë për ndihmë, ose ke një pyetje. Ne jemi këtu për ty. Plotëso formularin e mëposhtëm dhe ne do të jemi të lumtur të të ndihmojmë.

{{errors.first('rs-eec9-ba40-cda3', 'rs-eec9-3336-df06')}}
{{errors.first('rs-eec9-ba40-f84a', 'rs-eec9-3336-df06')}}
{{errors.first('rs-eec9-ba40-08f7', 'rs-eec9-3336-df06')}}

Message Sent, we'll be in contact soon!

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT