New announcement. Learn more

MIRATIME

Michael Frost

(autor, pedagog, folës) Unë kam qenë në dijeni të Bashkudhëtarëve për shumë vite, pasi kam hasur për herë të parë punën e tyre në Phnom Penh. Është një lëvizje e mahnitshme që na bën thirrje të bëhemi motra dhe vëllezër të mëdhenj me fëmijët e pambrojtur, të cilët përndryshe do të kalonin të vetëm nëpër rrethana shumë sfiduese. Jam i kënaqur të dëgjoj që Bashkudhëtarët tani është lançuar në Evropë, ku është dëshpërimisht e nevojshme.

Craig Greenfield

(pirat për drejtësinë, autor, folës, themelues i Bashkudhëtarëve Ndërkombëtarë) Jemi të ngazëllyer të shohim lëvizjen Bashkudhëtarët, të lindur në Azi, duke u përhapur tani në Evropë dhe më gjerë. Kjo është Mbretëria e Jezusit e përmbysur - ku ata që anashkalohen, udhëheqin rrugën. Kujdes nga kjo valë e re dhe bashkohuni me ne!


Bert Noteboom

(pastor, muzikant, folës) Zoti nuk na ndryshon në një çast. Ai merr kohën e Tij për të rivendosur imazhin e Tij tek ne. Nëpërmjet luftës ne mësojmë të ndjekim vërtet Jezusin. Të jesh misionar është fantastike, të sjellësh dikë nga 'A' te Krishti është fantastike, por ai që dishepullizon një person tjetër është vërtet besnik ndaj urdhrit të Jezusit.

Kjo është arsyeja pse unë jam shumë mirënjohës për Bashkudhëtarët në Evropë. Një lëvizje që ka dëshmuar se bën dishepullbërës në pjesë të tjera të botës, është një shpresë për Evropën ku ne kemi nevojë dëshpërimisht për këtë!

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT