New announcement. Learn more

NA KONTAKTO!

Ke një pyetje? Dëshiron të dish për lëvizjen Bashkudhëtarët në vendin tënd? A e sheh vizionin dhe dëshiron të përfshihesh? Kontakto me ne! Mjafton të plotësosh formularin e mëposhtëm dhe ne do të kontaktojmë. Mezi presim të dëgjojmë nga ti.

{{errors.first('rs-eec9-8c62-c2ff', 'rs-eec9-0dda-57f9')}}
{{errors.first('rs-eec9-8c62-85d7', 'rs-eec9-0dda-57f9')}}
{{errors.first('rs-eec9-8c62-4b66', 'rs-eec9-0dda-57f9')}}
{{errors.first('rs-eec9-8c62-0ea0', 'rs-eec9-0dda-57f9')}}
{{errors.first('rs-eec9-8c62-4366', 'rs-eec9-0dda-57f9')}}
{{errors.first('rs-eec9-8c62-cd99', 'rs-eec9-0dda-57f9')}}

Mesazhi u dërgua! Do ju kontaktojmë së shpejti!

Michael Frost

(autor, pedagog, folës) Unë kam qenë në dijeni të Bashkudhëtarëve për shumë vite, pasi kam hasur për herë të parë punën e tyre në Phnom Penh. Është një lëvizje e mahnitshme që na bën thirrje të bëhemi motra dhe vëllezër të mëdhenj me fëmijët e pambrojtur, të cilët përndryshe do të kalonin të vetëm nëpër rrethana shumë sfiduese. Jam i kënaqur të dëgjoj që Bashkudhëtarët tani është lançuar në Evropë, ku është dëshpërimisht e nevojshme.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT